Кристиан Вигенин: Делегатите на конгреса проявиха мъдрост

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Ние внимателно преценихме ситуацията, в която се намира страната, мястото и ролята на БСП в управлението и перспективата в следващите два-три месеца партията да се занимава само със себе си. Структурите, вместо да формират местните политики, да се опитат да изработят конкретни мерки за развитие на регионите, да търсят най-правилните политически и кадрови решения, трябваше да се занимават с организиране на поредния национален избор.

За делегатите на конгреса, вкл. тези, които гласуваха за констатирането на оставката на Корнелия Нинова, беше напълно ясно какъв ще е крайният резултат от този вътрешнопартиен избор. Това, че над 400 делегати отказаха да се ангажираме с такова нещо, е признак на мъдрост и опит БСП да се стабилизира и да играе конструктивна роля в управлението. Делегатите проявиха мъдрост. Това коментира заместник-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин.

Той призова всички членове на така наречената вътрешна опозиция в БСП да бъдат по-конструктивни и да работят по идеите и предложенията си, защото на никого не е отказана подкрепа за конкретни работещи инициативи.

Целия разговор вижте във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад