М. Манолова: "Изправи се.БГ" иска ревизия на всеки политик независимо от партийната принадлежност

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Мая Манолова, лидер на "Изправи се.БГ" охарактеризира сдружението като широка гражданска платформа с отворен формат, открита за всички сили - и отляво, и отдясно - които се изправят срещу сегашния олигархичен модел на управление. 

Що се отнася до това кои политически и обществени организации са партньори на дижението, Манолова заяви:
"Ние казахме, че няма да правим партия... Ще участваме в изборите с партньорска мрежа, в основата на която е гражданскта организация "Изправи се, България". Всъщност възпроизвеждаме модела от местните избори в София, който се оказа устойчив... В нея влиза граждански орагнизации, инициативни комитети от цялата страна, които имат своите каузи, са наши естествени партньори, отделни личдности и партии, младите партии отдясно - ДБГ, ВОЛТ, Движението а Татяна Дончева, социалдемократи, а също и земеделци - Нова алтернатива..."

Манолова заяви, че движението има за цел да направи ревизия на всеки овластен политик, независимо от партийната му принадлежност. Основните задачи на платформата са: демонтиране на сегашния управленски модел и непосредствени мерки за повишаване на доходите на гражданите.

Мая Манолова е уверена, че "Изправи се.БГ" ще влезе в парламента при следващите избори. Тя беше категорична и за друго: "Коалиция с Борисов няма да правим". 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад