Магдалена Милтенова за протеста на превозвачите: Ние сме готови за диалог с правителството

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Управляващите не ни чуват от ден първи. Опитите да се манипулира транспортният бранш и общественото мнение, че не желаем преговори с правителството, днес се провалиха. Днес поканихме управляващите да дойдат при нас и нито един от тях не се отзова на протеста ни. Това заяви в “Още от деня” представителят на Конфедерация на автобусните превозвачи Магдалена Милтенова в коментара си за националния протест на колегите си, които се обединиха и блокираха движението на много места в страната.

“Ние сме тук, ние сме готови за диалог, както винаги сме били с всяко едно правителство. Ако правителството иска да дойде и да преговаря с нас, ние ще бъдем тук и утре”, допълни тя.

Милтенова почерта, че те искат да се намали цената на горивата за всички български граждани, които ползват лични автомобили, чрез намаляване на акциза и премахване на биодобавката.

“Ще настояваме увеличението на ТОЛ таксите и техният обхват да се разглежда от 1 януари 2023 година, а не от 1 юли тази година, защото това ще се отрази пагубно на бранша в условията на криза, в която се намираме и за която нямаме нито една антикризисна мярка”, обясни тя.

Какво още каза представителят на Конфедерация на автобусните превозвачи вижте видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад