Максимални температури между 25° и 34° в сряда

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

В сряда в по-голямата част от страната ще е предимно слънчево, но след обяд отново на много места, главно в Западна и Централна България, ще превали и прегърми. Вятърът ще е слаб, от север.

По Черноморието облачността ще е променлива, по-значителна сутринта по южното крайбрежие, където ще има валежи от дъжд, придружени от гръмотевици. Ще духа умерен, предимно североизточен вятър. Максималните температури ще са 27°-29°. Температурата на морската вода е 26°-27°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините повече слънце ще има до обяд. Главно в следобедните часове се очакват валежи, временно интензивни и придружени от гръмотевици. Ще духа слаб североизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 22°, на 2000 метра - около 15°.

В четвъртък и петък валежи и гръмотевици ще има на много места в страната, по-интензивни през нощта срещу петък и в петък, главно в Централна България. Температурите ще продължат да се понижават.

В събота валежите временно ще намалеят като обхват и интензивност, но облачността ще се задържи предимно значителна, а температурите - по-ниски от нормите за началото на септември.

В неделя температурите слабо ще се повишат, но по-късно през деня в северозападната част от страната отново се повишава вероятността за валежи и гръмотевична дейност.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад