Малко по-топло в понеделник

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

В сутрешните часове в Североизточна България  и по Севрното Черноморие все още на места ще превалява, но през деня облачността ще е променлива, често намаляваща до слънчево време. Ще бъде ветровито с умерен, в Дунавската равнина и Източна България и на морския бряг - силен вятър от запад-северозапад. 

Минималните температури ще са между 4° и 9°, в София – около 5°, а максималните - между 14° и 21°, в София - около 15°.

В планините облачността ще е променлива, често намаляваща до предимно слънчево. Само на отделни места в масивите от Западна България ще превали слаб дъжд, по върховете - слаб сняг.  Ще духа умерен и силен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 9°, на 2000 метра - около 3°.

През нощта от югозапад ще започнат нови валежи, които във вторник ще обхванат цялата страна. Има повишена вероятност на места, главно в западната половина от страната, да са интензивни и значителни по количество. Вятърът ще се ориентира от изток-югоизток, в Източна България и ще се усили. Минималните температури ще са между 3° и 8°, а максималните - между 13° и 18°. 

В сряда ще вали  на по-малко места, главно в западната половина от страната. Ще има повече разкъсвания и намаления на облачността, а дневните температури ще бъдат с 5-6 градуса по-високи. 
 

 

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад