Марешки: Няма логика 6-7 месеца преди изборите ние да правим извънредни избори

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Протестиращите ме поздравяваха, защото аз съм с тях, защото аз казах, че съм готов веднага да си подам оставката и че искаме оставките на всички - и на правителството, но и на президента, каза в "Още от деня" Веселин Марешки, лидер на ВОЛЯ.

"Защото няма как да допуснем БСП и други такива лумпени да влязат през задния вход недемократично във властта", заяви Марешки.

Подчерта, че и протестиращите са искали импийчмънт на презуидента, той самият беше заявил, че ще подкрепи вота на недоверие на БСП, ако те внесат искане за импийчмънт на президента. И обвини левицата в двоен стандарт: "Ние показваме, че сме равноправни - щом хората искат оставки на всички, ние сме готови да подадем нашата оставка, но БСП не искат, те искат да си вземат заплатките, да си вземат субсидийката по един милион на месец".

При гласуването на вота, самият Марешки е гласувал отрицателно, за да може да им обясни каква е ситуацията: "Хората са прави - искат оставката на правителството, но казват "не" и на БСП и на ДПС, от една страна казват "Долу ГЕРБ", но и казват "Долу и президентът".

"Няма логика 6-7 месеца преди изборите ние да правим извънредни избори", категоричен беше лидерът на ВОЛЯ.

Вижте цялото интервю с Весеклин Марешки във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

< Назад