Марселиньо се завърна в Разград

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Бившият български национал Марселиьо призна, че емоциите, които е изживял с екипа на Лудогорец му липсват, но вече гледа към бъдещето.

Любимецът на разградчани разкри, че всички в Бразилия знаят за Лудогорец.

"Когато дойда тук изпитвам много неща в главата и сърцето ми. Емоцията е голяма. Уникално е да чуя името си. Уникално е, че помнят името ми. Когато влезна в съблекалнята, имам уважението на треньори, които дори не познавам. Всички в Бразилия знаят Лудогорец. Дават го по телевизията", сподели той в интервю за БНТ.

Марселиньо вярва, че шампионът на България има реални шансове да постигне добър резултат в гостуването на Рома в последния кръг на груповата фаза на Лига Европа.

"Лудогорец играе много добре. Ако аз бях на мача срещу Бетис, нямаше да мога да спя. Минимум трябваше да е 2:0 за Лудогорец. Бетис имаха само един шанс. Лудогорец има шанс. Не е лесно да отидеш в Италия и да се класираш. Вижда се работата на Шимунджа, може да постигне много", допълни той.

Бившият капитан на Лудогорец сравни сегашния отбор с този, в който той игра. Той посочи Доминик Янков като своя наследник в отбора. Можете да видите цялото интервю във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад