Мая Костадинова: Надявам се в "Говори сега" да говорят хората, които взимат основните решения в държавата

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Тази събота /11 септември/ в ефира на обществената телевизия стартира новия съботно-неделен блок "Говори сега" с водещ Мая Костадинова. Той ще се излъчва всяка събота и неделя от 17 до 19 ч.

В "Говори сега" се надявам да говорят тези, които имат какво да ни кажат. И това да са хората, които взимат основните решения в държавата. Тези, които гласуват, а не толкова политиците. Искам да благодаря на Мариела Драголова, която ме покани да направим заедно това, което липсваше до момента в програмата на БНТ, а именно - съботно-неделен следобеден блок, разясни Мая Костадинова.

В него ще има и поддържащи водещи - със свои рубрики ще се изявяват бившата ни шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева, Дими Стоянович, Николай Василев, Детелина Калфова.

Всички ние сме по-честни, отколкото когато заставаме пред камера. Така че политиците извън ефир са много честни, но когато седнат пред екрана, се притесняват да кажат цялата истина, по-избирателно я представят. Но нашата работа е да успеем да ги накараме да кажат цялата истина, сподели още Мая Костадинова.

Акценти