Мая Манолова: Това управление не е дясно, то е корумпирано

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

"Изправи се.БГ" ще се яви на следващите парламентарни избори не като партия, заяви лидерът на гражданската платформа Мая Манолова.

"Създадохме партньорска мрежа. Залагаме на гражданската енергия, на активните граждани. Това е обединение на граждани, които искат да бъде разграден този модел и корумпираното управление. При нас са добре дошли и леви, и десни", коментира Манолова.

Тя съобщи, че проектът "Изправи се.БГ" е отворен за "всички, които искат демонтиране на модела, който Борисов създаде, които не искат повече корупция, а честни избори и свобода на словото".

"Всички, които искат промяна, са добре дошли. Нашата идеология е грижата за хората, защото проблемите днес в България не са леви и десни. Това управление не е дясно, то е корумпирано", каза Мая Манолова.

"Ние не сме лидерски проект, а мрежа с достатъчно силни фигури, лидери в собствените си организации и партии, обединени от общото усилие за промяна в България. Основното и главното ни послание е повишаване на доходите на гражданите, а също и ревизия на властта, на всички скандални обществени поръчки, защита на хората от монополите, реформа в здравеопазването. Предизвикателството пред мен е институциите да започнат да се грижат не за себе си и за партиите, а за хората, всяка една институция да се превърне в омбудсман", категорична беше лидерката на "Изправи се.БГ".

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад