Мая Манолова:"Солидарна България" са формацията, която ще отстоява интересите на обикновените работещи хора

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

В "Солидарна България" сме бойци, биткаджии, защитници на обикновените работещи хора, Ваня Григорова - като синдикалист, аз - като бивш омбутсман и председател на гражданска платформа. Наши партньори са "Българската левица", "Обединена социалдемокрация" и в цялата страна синдикалисти, активни хора, граждански активисти, хора с позиция и с мнение. Това каза в студиото на "Още от деня" Мая Манолова, лидер на партия "Изправи се, България" част от коалиция "Солидарна България".

"Важното при нас е, че реално сме потърсили местните лидери, хората с мнение и позиция, хора, които са стояли зад кауза и които ние сме подкрепяли - тя като синдикалист, аз като председател на гражданска платформа, борци за чиста природа, срещу корупцията, за неизплатени заплати, хора с каузи."

По думите й, те са тези, които няма да се съберат с партиите в сглобката и са формацията, която наистина ще отстоява интересите на обикновените работещи хора в следващия парламент.

Манолова изтъкна, че проблемът с обединението в ляво е същият като обединението в дясно - докато в дясно Бойко Борисов е лидер на голяма дясна партия обединение няма да има, докато в ляво Корнелия Нинова е председател на лява партия, обединение няма да има. 

"Това не е заради техните личностни характеристики, а заради техните амбиции еднолично да управляват лявото и дясното."

Вижте целия разговор във видеото. 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад