Мирослав Иванов, ПП: Вратата за преговори с БСП все още е отворена

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

С решение на Конституционния съд недвусмислено е показано, че няма нарушения на правата на гражданите при гласуването с машина.Т.е. всички аргументи, които днес в дебата се изложиха, не намират почва в законодателството и в начина на тълкуването на Конституцията. Това каза в „Още от деня“ Мирослав Иванов от "Продължаваме промяната".

Според него е политически цинизъм да се твърди, че се иска да се върне хартиената бюлетина, за да могат всички български граждани да упражнят правото си на вот. А всъщност да не се взимат под внимание всички вредни пороци на гласуването с хартиени бюлетини. 

„Тези формации, които подкрепят връщането на хартиените бюлетини са безскрупулни. Те действат по този начин под знака основно на ГЕРБ“, допълни Иванов.

Той смята, че избирателната активност в страната е ниска, не заради това, че вотът е машинен, а заради загубеното доверие на гражданите в политиците.

„Ще направим всичко възможно, ако вторият мандат стигне до нас, да го реализираме. Един от партньорите, с които ще говорим е БСП, въпреки че  БСП неведнъж гласуваха със статуквото“, заяви Иванов.

Вижте целия разговор във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад