Много ветровито време в последния ден от работната седмица

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

В повечето райони минималните температури ще бъдат между 7° и 14°, а максималните -  между 21° и 31°.

В сутрешните часове в котловините и по долините на реките в Югозападна България ще бъде с краткотрайни мъгли, но през деня ще бъде предимно  слънчево, с разкъсана, средна и висока облачност. Ще бъде много ветровито с  умерен, на  север от планините и  по Черноморието  - силен южен вятър. Вълнението на морето ще е 2-3 бала, а температурата на морската вода е от 19° до 21°.

В планините ще има разкъсана средна и висока облачност, значителна по южните склонове. Ще духа силен, по билата и бурен юг-югозападен вятър. Температурите и там ще се повишат и максималната на височина 1200 метра ще бъде около 24°, на 2000 метра - около 15°.

В събота ще остане ветровито, с умерен, в районите разположени в близост до северните склонове на планините-  силен и бурен вятър от юг-югозапад. Ще преобладава слънчево време. Ще бъде топло за втората половина от октомври с минимални температури между 11° и 16° и максимални - между 25° и 30°, в отделни райони, чувствителни на южен вятър - до 32°-33°.

В неделя ще се задържи топло за сезона с малка вероятност за валежи. След обяд вятърът ще отслабне, а привечер в Северна България ще се ориентира от запад-северозапад и с него ще започне да прониква по- хладен въздух.

В началото на новата седмица ще има променлива, често значителна облачност, но почти без валежи, а температурите ще се понижат.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад