Настъпи астрономическото лято

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Днес настъпва астрономическото лято

Точно в 6:32 тази сутрин настъпва астрономическото лято.

В първите часове от новия сезон времето ще бъде предимно слънчево. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, главно в Източна България и планинските райони ще превали краткотраен дъжд, а на места и ще прегърми. Ще има условия и за градушки. Дневните температури ще се повишат, но максималните ще са в широк интервал, от 25° - 28° в източните райони до 30° - 33° на запад.

Преди обяд по Черноморието ще бъде предимно слънчево. След обяд на места ще превали краткотраен дъжд и ще прегърми. Ще духа морски бриз. Максимални температури ще са между 20° и 25°. Температурата на морската вода е 19° - 21°.

И в планините слънцето ще е повече в сутрешните часове. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и главно в масивите от източната половина от страната ще превали, на места и ще прегърми.

През следващите дни времето ще бъде предимно слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност, но само на отделни места в Източна България и планинските райони ще превали краткотраен дъжд. Вятърът ще е слаб, през повечето дни от север-северозапад. Температурите ще се повишат значително.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад