Настимир Ананиев, ПП: Вежди Рашидов е параван, за мене истинският председател на НС е Бойко Борисов

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

"Мисля, че "Продължаваме промяната" се държа нормално, единствената изненада беше Корнелия Нинова и БСП, които номинираха Вежди Рашидов", каза в "Денят започва с Георги Любенов" Настимир Ананиев, депутат и зам.-председател на ПГ 

"Продължаваме промяната". Той подчерта, че са били конструктивни, диалогични и са предлагали конкретни решения при продължилия три дни избор на председател на новото 48 Народно събрание. 

"Вежди Рашидов е символ на прехода. Той самият заяви, че не иска да се занимава с това нещо, той беше насилен да стане председател на Народното събрание", отбеляза Ананиев. 

Припомни, че председателят на НС е на много важна позиция. Той определя дневния ред на парламента, разпределя законопроектите по комисии, получава всички доклади на службите. 

"В един момент се оказва, че той (Вежди Рашидов) е фасада, параван, а за мене истинският на Народното събрание всъщност е Бойко Борисов, който от футболното игрище вдига телефона, дава разпорежданията. Това за мене не е редно", заяви зам.-председателят на ПГ "Продължаваме промяната".

Какво още каза Настимир Ананиев вижте във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад