Настимир Ананиев: Всички твърдят, че 82-ма са били подслушвани, аз мисля, че са много повече

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Представителите на "Отровното трио" Арман Бабикян и адв. Николай Хаджигенов представиха преди дни в предаването "Още от деня" на БНТ документи за подслушване на лидера на "Волт" Настимир Ананиев и участници в миналогодишните протести срещу кабинета "Борисов".

Настимир Ананиев заяви, че разбрал от гостуването на Арман Бабикян и Николай Хаджигенов в предаването, че е бил подслушван.

„След това на един от протестите пред Съдебната палата ми потвърдиха, че съм бил подслушван. Между 21 и 29 януари и между 30 януари и 12 февруари съм бил подслушван. Има две оптични устройства, на които е записан разговорът, а на 17 февруари са унищожени и двете устройства, и хартиените носители”, обясни Ананиев.

Той допълни, че е подал заявление към Бюрото за контрол на СРС да разбере дали е бил обект на незаконно подслушване.

„Лятото много хора протестираха – и политици, и граждани. Тихомир Василев напр. е гражданин, той не е политик, не е членувал в политическа партия. Всички твърдят, че 82-ма са били подслушвани, аз мисля, че са много повече. Това се е случвало в периода, когато ГЕРБ управляваха, а в тяхното име има „европейско развитие”. Аз не мисля, че това е европейското развитие, към което всички гледаме. Не може среда, която дава възможност за диктатура, да продължава", заяви Ананиев.

Целия разговор вижте във видеото.

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад