Никола Николов: Свидетели сме на брутална политическа репресия, предприета от управляващите държавата

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Колеги от цялата страна пътуват към София. Изпълнителната комисия на партията призова членове и симпатизанти, както и всички български граждани, на които им пука за демокрацията, да се присъединят към протеста, който организираме към 9:00 пред сградата на МС, заяви Никола Николов, "Връзки с обществеността", ГЕРБ.

Свидетели сме на брутална политическа репресия, предприета от управляващите държавата. По думите му това са незаконни арести, задържания. Пред сградата на Дирекцията на полицията, където е Бойко Борисов, той попита защо арестът се случва в момента, в който главният европейски прокурор Лаура Кьовеши си замина от България. Интересно е още защо МВР разпространява информация за задържане на лица, които не са задържани.

Севделина Арнаудова е задържана, но Менда Стоянова си е у дома, допълни Николов.

Според депутата от ГЕРБ Делян Добрев случващото се е абсурдно. "Интересен е въпросът какво се готвят да направят управляващите днес и утре, за да им трябва тази димка, която цели да отвлече вниманието на обществото". Той предположи, че целта е да се отклони вниманието от военния конфликт и изрази надежда отвеждането на представителите на ГЕРБ да не е било, за да ни вкарат във война, каквото предположение се разпространява в интернет пространството.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад