Облачно и с валежи в четвъртък

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Минималните температури ще бъдат между 8° и 13°, а максималните - между 14° и 19°, в София - около 14°.

Ще преобладава облачно време с валежи от дъжд, на повече места и по-продължителни в Източна България и по Черноморието. Вятърът на морския бряг ще е слаб от изток, след обяд ще се усилва. Температурата на морската вода е от 17° до 20°. Вълнението на морето ще е 2 бала.

И в планините ще е предимно облачно с валежи от дъжд, на височина от около 2200 метра преминаващи в сняг. На места в Странджа и Източна Стара планина се очакват значителни количества. Ще духа до умерен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 11°, на 2000 метра - около 5°.

В петък, след временно намаление, облачността от запад отново ще се увеличи и в края на деня ще завали. Минималните температури ще са между 8° и 13°, а максималните - между 20° и 25°.

В събота ще бъде ветровито. В Западна и Централна България ще бъде облачно, с валежи, на места значителни по количество и придружени от гръмотевици.

В неделя вятърът ще отслабне и ще се ориентира от северозапад. Валежите ще спрат, най-късно в източните райони, а облачността ще се разкъса и ще намалее, в по-голямата част от страната до слънчево време.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад