Очаква ни слънчево време

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Днес ни очаква предимно слънчево време, но в следобедните часове на места в Източна България е възможно да превали дъжд. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Температурите ще се повишат и максималните ще са между 14° и 19°, а минималните тази сутрин са между минус 2° и 3°, по Черноморието - от 3° до 5°. В котловините на Югозападна България е почти тихо и има условия и за слани. 

И над планините днес ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен, по високите и открити части - силен северозападен вятър. Температурите  ще се повишат и максималните в курортите ще са между  3° и 7°. 

Атлантически циклон ще определя облачното и с валежи от дъжд време в Западна Европа и на Пиренейския полуостров. Разкъсана ще е облачността над Централна Европа, а в Източна ще е значителна, на места с валежи. Над по-голямата част от Балканите ще е слънчево, а температурите ще се повишават. 

И у нас до петък максималните температури ще продължат да се повишават, но сутрин ще остане твърде хладно и ще има условия за слани. В събота ще е ветровито, на отделни места с краткотрайни валежи. Ще започне бързо и чувствително понижение на температурите.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад