Опасно ветровито и в сряда

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Минималните температури ще са между 11° и 18°, в София – около 11°, по-високи по Черноморието, между 20° и 22°., а максималните -  между 23° и 28°, в София – около 23°.

В сутрешните часове на места в източните райони и на морския бряг ще има ниска облачност или мъгла. През деня ще има разкъсана облачност,  над планинските райони предимно значителна,  почти без валежи. Вятърът ще остане от североизток, умерен, на места в Централна Южна България и по Черноморието – временно силен. Температурата на морската вода е от 23° до 25°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

В планините облачността ще е предимно значителна. В следобедните часове на места в Родопската област ще превали слаб дъжд. Ще духа умерен и силен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 16°, на 2000 метра - около 9°.

В четвъртък и петък ще има разкъсана облачност, предимно значителна над Южна и Източна България. На отделни места там ще има валежи, предимно слаби, но в Рило-Родопската област и крайните югоизточни райони са възможни локални извалявания. Вятърът ще се задържи от североизток, в четвъртък ще отслабне, а в петък в по-голямата част от страната ще стихне. Минималните температури ще се понижават, в петък ще са между 9° и 14°, а максималните ще са предимно между 24° и 29°.

През почивните дни ще преобладава слънчево време. Временни увеличения на облачността, по-значителни в неделя, ще има над Източна България, когато и вероятността за слаби валежи се повишава. Вятърът ще е слаб до умерен - от запад-северозапад, по Черноморието - предимно от север. Температурите в неделя слабо ще се понижат.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад