По-малко горещо в събота

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Ще бъде предимно слънчево, но след обяд на отделни места в планинските райони ще превали и прегърми. Вятърът ще бъде от изток, слаб, в източните райони - до умерен.

Температурите и в Южна България ще се понижат и максималните в страната ще бъдат между 32° и 37°, по Черноморието, където ще духа слаб до умерен изток-югоизточен вятър -  от 26° до 29°. Температурата на морската вода е от 24° до 26°. Вълнението на морето ще бъде слабо.

В планините ще бъде предимно слънчево, но след обяд  ще има райони с валежи и гръмотевици. Ще духа слаб източен вятър, по най-високите върхове на Рила и Пирин умерен от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 27°, на 2000 метра - около 19°.

В неделя  ще бъде слънчево. Малка вероятност за валежи има в планинските райони от Югозападна България.. Максималните температури ще са между 34° и 39°.

До средата на новата седмица ще се задържи слънчево. Температурите ще се повишат още и в сряда на места в низините отново ще надхвърлят 40°.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад