По-малко райони с валежи в четвъртък

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Ще бъде предимно облачно и с валежи от дъжд, значителни в Предбалкана, Горнотракийската низина и в Източна България. Ще духа умерен, временно силен вятър от север-северозапад, в Лудогорието и по Черноморието - от североизток. 

Минималните температури ще бъдат между 4° и 9°, а максималните - между 6° и 14°. В София минималната ще е около 4°, максималната - около 9°.

В планините ще е облачно, по върховете - мъгливо. Ще има валежи от дъжд, над около 1400 метра - от сняг, но до вечерта валежите ще отслабват, на много места и ще спират. Ще духа умерен и силен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 4°, на 2000 - около минус 2°.

В петък облачността ще се задържи значителна и на места в източните и планинските райони ще превали дъжд. По-съществени разкъсвания и намаления на облачността ще има над Западна България. 

В събота ще преобладава слънчево време с повече облачност над планинските и източните райони, където след обяд ще превали дъжд. Минималните температури ще бъдат между 0° и 5°, а дневните ще се повишават и максималните ще са между 12° и 17°. 

В неделя на много места от запад на изток ще превали краткотраен дъжд, но повишението на максималните температури ще продължи.

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад