Политически действия и тактически ходове - анализ на Антоанета Христова и Росен Карадимов

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Политически действия и тактически ходове - каква е целта и кой ще я достигне? Анализ на политическите анализатори проф. Антоанета Христова и доц. Росен Карадимов след първите два дни работа на новото 45-то Народно събрание в студиото на “Още от деня”.

“Картината, която вижда от вчера насам е тъжна картина, защото наблюдавам по принцип проблемни поведения… Аз до този момент виждам хора, които са фиксирани върху това да видят Бойко Борисов в парламента, да излеят своята емоция върху него, и нито една смислена дума какво следва и какво ни очаква”, заяви проф. Христова.

“Има един безспорен факт, че от много години насам това е най-представителният парламент - в него са представени около 80% от българското общество.… Вчера и особено днес станаха ясни няколко неща  - заявлението на “Има такъв народ”, че иска да ремонтира Изборния кодекс в частта му за българите в чужбина, за начина на гласуване и въвеждането на мажоритарна система в един спокоен парламент, означава, че с голяма степен на вероятност правителство няма да има и “Има такъв народ” се готви за нови избори”, коментира доц. Карадимов.

Какво още казаха гостите в предаването вижте във видеото!

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад