Политически ходове преди изборите

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Коалицията "Изправи се! Мутри вън!" на Мая Манолова и Отровното трио и най-младата патриотична коалиция НФСБ-Воля казват, че са коалиции на принципна основа.

При първата коалицията има една принципна основа и тя е анти ГЕРБ, каза Антоанета Христова. Според нея анти коалиция, в която няма яснота за какво си "за" е доста притеснителна. Избиратели на тази коалиция са хора, които подкрепят Мая Манолова, харесват я, не забелязват негативната информация за нея и в същото време изключително не одобряват триото. Според Христова на Манолова ще й се наложи да "мъкне" цялата тази голяма компания, която ще се опита да премине 4-процентовата бариера.

Основата анти в предизборна кампания е много силна тогава, когато показва и алтернативата, смята доц. Татяна Буруджиева. Що се отнася до другата коалиция - НФСБ-Воля, тя е направна на друга основа. Доц. Буруджиева смята, че това е една патриотично-популистка основа, която може да се обедини по-лесно чисто идейно. Припомнят се критиките на Марешки към Валери Симеонов, но това не е ново и според доцентът не стряска българския избирател.

Целия анализ вижте във видеото!

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад