Постепенно захлаждане в близките дни

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Максималните температури в съботния ден ще бъдат между 17° и 22°, в София - около 17°, а минималните между минус 1° и 10°, в София - около 0°.

В сутрешните часове на места в равнините и котловините видимостта ще бъде намалена от мъгли, а през деня от запад облачността ще се увеличава.Ще духа умерен, на север от планините и в източните райони, включително и по  Черноморието - временно силен югозападен вятър.

И в планините облачността ще се увеличава. Ще духа силен, по билата -  временно бурен югозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 m около 12°, на 2000 m - около 4°.

В неделя ще се задържи ветровито и топло за сезона, но предимно облачно. На места, главно в Южна България, ще има валежи, значителни по количество в Рило-Родопската област.

И през първите дни от новата седмица ще бъде с валежи от дъжд. В понеделник остава с повишена вероятност за значителни количества в крайните южни райони, но във вторник и сряда валежите ще намалеят по обхват и интензивност. Температурите ще се понижават, но ще останат по-високи от обичайните за средата на февруари.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад