Преди дербито Левски - ЦСКА

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Отборите на Левски и ЦСКА ще се изправят днес един срещу друг във "вечното дерби" от 22-ия кръг на футболното ни първенство. Срещата на Националния стадион "Васил Левски" започва в 14:00 часа.

Пред "Арена спорт" футболистите на Левски и ЦСКА Николай Михайлов и Иван Турицов се обединиха около мнението, че агресията в играта ще помогне на отбора победител във "вечното" дерби.

"Най-важно в дербито с ЦСКА е победата. В тези мачове добрата игра винаги остава на заден план, и двата отбора излизат за победа. Сухите мрежи ме радват, защото те означават, че аз и съотборниците ми с защита сме си свършили работата, но предпочитам да печелим всеки мач с 2:1. Трябва да вземем трите точки. Не ме интересува как и по какъв начин ще го направим", сподели Михайлов в предаването "Арена спорт".

Националът допълни, че чувството винаги е много приятно, когато Левски победи водещите отбори - ЦСКА и Лудогорец.

"Винаги, когато победим, независимо дали е срещу водещите отбори като ЦСКА и Лудогорец, чувството е много приятно. Нашите фенове продължават да показват, че са невероятни. Много рано изпитах атмосферата на дербито с ЦСКА. Тогава победихме и София и България беше "синя". Имаме много млади момчета и чужденци, които за първи път ще усетят тръпката на мача. Надявам се това нещо да ги мотивира, а не обратното. По-опитните ще помагаме с нашето семейство по трибуните да победим, независимо с какъв резултат", завърши Николай Михайлов.

Бранителят на ЦСКА - Иван Турицов, заяви в предаването "Арен спорт", че очаква "червените" да постигнат победа срещу Левски в дербито днес. Юношата на ЦСКА си пожела първият му гол за "армейците" да бъде именно в "синята" врата. Той допълни, че всички мачове с Левски са му любими, когато ЦСКА побеждава.

"Според мен в такива дербита по-агресивният и по-искащият отбор печели, независимо в каква форма се намира – слаба или силна. Силно се надявам да вкарам гол на Левски. Няма да е лошо първият ми гол за ЦСКА да бъде срещу Левски. Всички любими мачове срещу Левски са ми, когато побеждаваме", каза Иван Турицов.

Националът разкри, че очаква феновете на двата тима да сътворят отлична атмосфера на стадиона по време на двубоя.

"Силно се надявам стадионът да се напълни, защото в последните мачове побеждаваме. Очаквам една много добра атмосфера. Силно се надявам да спечелим", завърши Иван Турицов.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад