Приготвяме типичен десерт от Тревизо за празника "Pan e Vin"

Предаване: 100% будни, 04.01.2024

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Приготвяме типичен десерт от Тревизо за празника "Pan e Vin". Сладкото изкушение се казва Пинса Венета, а с приготвянето му ни помага италианският шеф готвач Микеле Беллотто. Той разказва и за самия празник, който се провежда в нощта между 5 и 6 януари и на който се пали огромен огън, за да се прогонят злите духове от изминалата година, пие се греяно вино и се гадае каква ще бъде новата година. 

Вижте повече във видеото. 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад