Проблемът с болничната храна и нейното качество - доц. д-р Спас Спасков и Яна Данаилова

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Проблемът с храната в българските болници и нейното качество. Кой е отговорен за избора на меню и какво може да се сготви за 3,50 на ден? Добра идея ли е да си плащаме допълнително за по-качествена храна? Разговаряме с доц. д-р Спас Спасков и Яна Данаилова – нутриционист.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад