Прогнозата на синоптика

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Днес отново ще бъде предимно слънчево, главно над Източна България с временни увеличения на облачността и на отделни места там ще превали и прегърми. Ще духа слаб вятър от север-североизток, в Източна България ще е  до умерен. Максималните температури ще бъдат между 30° и 35°, в крайните източни райони малко по-ниски.
 
Малко по-прохладно ще е времето по морето. Там ще духа до умерен вятър и температури ще бъдат между 24° и 28°. Възможно е на места за кратко дъждът днес да попречи на любителите на плажа, но все пак лятото по нашето по Черноморско крайбрежие е в разгара си.Температурата на морската вода е от 18° край Варна до 24° по южното крайбрежие. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
 
А ако сте избрали да прекарате днешния ден в планината – там слънцето също ще е много щедро, но след обяд ще се купести облаци и на места в източните масиви ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен вятър от север - североизток. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 24°, на 2000 метра - около 17°.

 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад