Прогнозата за времето с Павлета Терзийска

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Днес над страната облачността ще е значителна и на места в Западна и Централна България ще превали дъжд, докато на изток ще се задържи почти без валежи.  Минималните температури са предимно между 5 и 10°, а максималните ще са малко по-ниски в сравнение с вчера - между 14° и 19°. В София сутрешната температура ще е висока – около 8°, а максималната ще е около 15°.

Преди обяд в планините  от Западна България, а по-късно през деня и в Централна ще има краткотрайни валежи от дъжд. Над 1700-1800 метра ще вали  сняг.

Ще духа умерен до силен вятър от запад-северозапад. Температурите в курортите ще са от 3° до 6° градуса.

И  в останалата част от полуострова днес ще има валежи,  значителни в Южна Албания и Северозападна Гърция. Дъждовно ще бъде времето и в Южна Италия, значителни по количество ще са валежите в най-южните райони. Предимно слънчево ще бъде в Западна Европа. Температурите ще се повишат, повече по атлантическото крайбрежие на Франция. Облачното, ветровито и с валежи ще бъде в много райони от Северна и Източна Европа.

У нас тази нощ в Югозападна България валежите ще се усилят. Утре ще продължи да превалява в южните райони от страната. В неделя ще е по-хладно, но дневните температури слабо ще се повишат. Новата седмица ще започне с предимно слънчево време и още ще се затопли. Във вторник ще се заоблачи. На места ще превали слаб дъжд.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад