Радомир Чолаков: От списъка на Петков няма да последват никакви конкретни резултати

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Не се управлява така държавата. Управлява се спонтанно, стихийно. Взеха пак да се нарушават закони. Мисля, че с този конституционен проблем на г-н Кирил Петков, който беше заметен под килима се създаде много лош прецедент. Това каза Радомир Чолаков - депутат от ГЕРБ в предаването "Денят започва с Георги Любенов".

"Избрахме  за председател на КЕВР по техните правила човек, който не отговаря на условията, тоест те самите нарушиха закона. Гласувахме един закон за едни 7 млдр., които трябва да преминат под ведомството на г-н Даниел Лорер, бяха гласувани три пъти, макар че по закон, законите се приемат с две гласувания, ние този път го гласувахме три пъти, защото не можаха да съберат мнозинство и гласувахме докато го събраха. Това се две много груби нарушения", коментира Чолаков.

"Има ли някой съмнения, ако при тези кризи - енергийна, опасност за война до българските граници, има ли някой съмнения, че Бойко Борисов би се справил по-добре?", попита депутатът. Той каза още, че сравнението, което се случва не е в полза на сегашното управление.

От списъка на премиера Кирил Петков, предаден на прокуратурата, няма да последват никакви конкретни резултати, заяви Радомир Чолаков. "Естествено, че трябва да се разследва, нека да се разследва, но вижте - това с тези списъци от Гугъл стана малко жалка история", допълни Чолаков.

Той коментира какво ще излезе от този списък, след като Борисов е в него. "Нищо. Нищо, както не излезе нищо от всички други списъци. Не Ви ли прави впечатление, че Бойко Рашков се е умълчал напоследък? Щеше да вади някакви страшни факти за магистрала "Хемус", за не знам си какво, нещо не ги вади", каза още депутатът.

 

Вижте целия разговор във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад