Радостин Василев: Лидерска среща сега е много закъсняла

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Няколко са основните причини, поради които "Продължаваме Промяната" отказа участие в лидерската среща, каза в "Още от деня" Радостин Василев.

Първо тази среща е много закъсняла, отбеляза той. И подчерта, че от първия ден на този парламент пт "Продължаваме Промяната" са мотивирани да покажат, че България има нужда от определени политики, зад които да застанат определени партии.

"Поканихме всички във втория мяндат, когато беше в "Продължаваме промяната" и г-жа Нинова тогава не уважи тази среща и изпрати представители от БСП, и видяхме, че всъщност когато говорим за политики и национални приоритети, ние много трудно можем да получим подкрепа", заяви Василев.

Г-жа Нинова има за 4-ти път възможност да състави правителство, ние имаме политики, които ще подкрепим дори и като опозиция, каза Василев.

Според него нищо не се е променило и ако сега ПП не подходят последователно, ще излезе, че са играли театър досега, а такъв по думите на Василев не е имало.

Казусът Nexo e показал, че трябва да се работи за подобряване на механизмите за финансиране на партиите, коментира още депутатът от "Продължаваме Промяната". Може би е време да помислим и за Закон за лобизма, допълни той.

Цялото интервю вижте във видеото.

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад