Радостин Василев: ПП може да управлява с всички извън ГЕРБ и ДПС

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

ПП може да управлява с всички извън ГЕРБ и ДПС. Ако трябва да меря токсичността на двете партии, ГЕРБ е много по-токсична. Това коментира в "Денят започва" депутатът от "Продължаваме Промяната" Радостин Василев.

Според Василев не е чак толкова вероятно, че "Демократична България" ще получат третия мандат, защото президентът ги нарича "войнолюбци". На въпрос биха ли подкрепили трети мандат на ДБ, ако в него се включат и от ГЕРБ, Василев отговори:

"Ако предложат пакет от политики, с които сме запознати, защото сме в постоянен контакт, може да се събере групата (на ПП - б. р.) и да решим дали можем да подкрепяме подобен тип политики и правителство. Аз лично не бих подкрепил. С ГЕРБ в обща подкрепа към трети субект не бих влязъл".

Още преди да бъде връчен който и да е от трите мандата, ПП са заявили, че ще разговарят за национални политики от значение за развитието на България, каза депутатът.

"Изявяваме готовност да разговаряме по подкрепа на политики, но това в никакъв случай не означава, че бихме подкрепили правителство", каза още Василев.

Вижте целия разговор във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад