Росен Костурков от ПП ДБ: При всички случаи ще има допълнително финансиране за земеделците

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

При всички случаи ще има допълнително финансиране за земеделците по линия на т.нар. украинска помощ, заяви в студиото на "Денят започва" Росен Костурков, депутат от ПГ на ПП ДБ.

"Наблюдавам много внимателно какво се случва в европейските държави. В общата земеделска политика на Европа има проблем и то не от вчера. И сега е моментът тази обща политика да се преосмисли. За първи път от приемането ни в ЕС, ние имаме възможност да седнем на масата, където ще се разисква новата политика и да си кажем нашите проблеми и нашите искания. В този контекст аз приветствам това, което се случва в България, инициативата на земеделците, срещите им с министър-председателя, с различни министри."

По думите му, няма нищо лошо хората да протестират, стига да имат какво да кажат, а те имат основание за протест. В момента се търси решение на проблемите, част от средствата са намерени, допълни Костурков.

"Идеята е да се подпомогнат земеделците, които наистина търпят загуби. Подпомагането "на калпак" никога не е било добра практика."

Вижте целия разговор във видеото.  

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад