С валежи на запад, слънчево на изток в четвъртък

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

И през нощта, и в четвъртък на много места в Западна България ще има превалявания от дъжд, в отделни райони придружени от гръмотевици. В Източна България ще има повече слънчеви часове и ще е почти без валежи. Ще продължи да духа слаб, в източната половина от страната - умерен вятър от север-североизток.

Минималните температури ще бъдат от 13° до 18°, в София - около 12°, а максималните - между 25° и 30°, в София - около 24°.

По Черноморието облачността ще е променлива. На отделни места ще има слаби превалявания от дъжд. Ще духа умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са между 25° и 29°. Температурата на морската вода е 22-25°, на север от нос Калиакра - около 15°. Вълнението на морето ще е предимно 3 бала.

В планините в Западна България ще преобладава облачно време с превалявания от дъжд. На отделни места ще има и гръмотевична дейност. В планините на изток облачността ще е променлива и само на отделни места ще превали. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 18°, на 2000 метра - около 11°.

До края на седмицата ще преобладава слънчево време с изолирани превалявания. Температурите бавно ще се повишават.

 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад