Слабо захлаждане в петък

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Ще преобладава облачно време. На много места в Западна и Централна България ще има валежи от дъжд. В повечето райони валежите ще са слаби, само в крайните югозападни - ще са по-значителни по количество. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. 

Минималните температури ще бъдат между 5° и 10°, в София - около 6°, а максималните - между 10° и 18°, в София - около 12°, по Черноморието -  между 8° и 10°. 

В планините ще бъде облачно, по билата и мъгливо. На много места в масивите от Западна и Централна България ще има валежи от дъжд, над 1800 метра - от сняг. Ще духа силен, по високите части и бурен вятър от юг-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 7°, на 2000 - около 0°.

В събота ще бъде предимно облачно. На места, главно в Западна и Централна България, ще има слаби валежи от дъжд, в планините над 2000 м - от слаб сняг. Вятърът ще е от североизток, слаб по Черноморието до умерен. Минималните температури ще бъдат между 3° и 8°, а максималните - между 8° и 13°. 

В неделя сутринта ще е все още предимно облачно, а на отделни места в планините ще превали слабо, но след обяд ще преобладава слънчево време. 

В понеделник сутринта ще бъде предимно слънчево и почти тихо, но в равнинната част от страната на места ще бъде мъгливо или с инверсионна облачност. По-късно през деня от запад ще започне увеличение на облачността и привечер на места в Югозападна България ще превали дъжд. 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад