Слабо затопляне в четвъртък

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Минималните температури ще бъдат между 8° и 13°, а максималните - между 25° и 29°, в София - около 24°, на морския бряг от 22° до 24°.

Ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността. След обяд на отделни места в планинските райони на Западна България ще превали. Ще духа слаб, в Източна България и по Черноморието - умерен вятър от изток-югоизток. Вълнението на морето ще бъде слабо, а температурата на морската вода е 22° - 23°. 

В планините ще преобладава слънчево време. След обяд на отделни места в масивите от Западна България ще превали. Ще духа слаб вятър от юг-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 19°, на 2000 - около 12°.

В петък ще преобладава слънчево време, без съществени валежи. Ще духа слаб до умерен северозападен, в източните райони - североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 23° и 28°, а минималните – предимно между 7° и 12°. 

През почивните дни ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Минималните температури в повечето райони ще бъдат между 5° и 10°, а максималните - между 21° и 26°, в неделя - с 3-4 градуса по-високи. 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад