Снимките започнаха. Време е за новия сериал на БНТ "Всичко за сина ми" - гостуват Димитър Рачков и Евтим Милошев

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Димитър Рачков и Евтим Милошев бяха гости в "Денят започва с Георги Любенов". С тях разговаряхме за новия сериал на БНТ драматичната комедия в 12 епизода "Всичко за сина ми". Снимките на сериала започнаха на 20 юни в София.
 
Изпълнителен продуцент на сериала „Всичко за сина ми“ е продуцентска компания „ДРИЙМ ТИЙМ“ с продуцент Евтим Милошев. Творческият екип включва Павел Г. Веснаков – режисьор и креативен продуцент, Христина Апостолова – главен сценарист, Петър Мисов – директор продукция, а зад камерата са операторите Симеон Кермекчиев и Николай Бекярски.

„Заварваме един самотен баща, който отглежда сам детето си и в самото начало, това е повратната точка, се завръща неговата майка. Там започва и нашият разказ, в който ще направим дисекция на това семейство и на ситуацията, в която една малка лъжа, или поредица от големи лъжи, създава житейски проблеми“, каза Евтим Милошев.

„Екранният образ на един актьор не е само това, което виждат зрителите. Не е само „цветя и рози“ – той е жив човек, който има своите неволи, своите проблеми. Радвам се, че в този проект ще успеем да покажем това“, каза Димитър Рачков.

Вижте целия разговор във видеото.

 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад