Спортно лято с БНТ - 10 първенства и над 300 часа ефир

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Очаква ни горещо спортно лято в ефира на Българската национална телевизия, която ще излъчи над 300 часа съдържание от европейски и спортни първенства в най-различни спортове.

Началото е още следващата седмица, когато зрителите на БНТ 3 ще има възможността да наблюдават всичко най-интересно от Европейското първенство по художествена гимнастика в Тел Авив, Израел (16-19 юни).

Сред останалите събития, които попадат в програмата на БНТ са Световното първенство по плувни спортове в Будапеща (18 юни - 3 юли), Европейско първенство по плувни спортове (11-21 август), Европейско първенство по лека атлетика (15-21 август), Европейското първенство по баскетбол за мъже с участието на България (1-18 септември), Световно първенство по художествена гимнастика (14-18 септември) и много други.

Повече за спортното лято в ефира на БНТ разказаха членовете на спортната редакция на телевизията Ивайло Ангелов, Евгени Николов и Моника Симеонова, които гостуваха в предаването "Денят започва с Георги Любенов". Какво разкриха те, вижте във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад