Станислав Балабанов, "Има такъв народ": Властта за нас никога не е била самоцел

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Властта за нас никога не е била самоцел, ние сме на страната на българските граждани. Това заяви в "Денят започва" Станислав Балабанов - водач на листата на партия "Има такъв народ" в Пазарджик и Перник.

Той отчете като проблеми случващото се в здравеопазването, както и санкциите по закона "Магнитски". И вие, и аз знаем, че тези хора са свързвани в корупционни схеми и търговия с влияние, коментира Балабанов.

По думите му от доста време насам не може да се разбере какво прави прокуратурата, затова и хората протестират срещу дейността ѝ.

Според него САЩ са достатъчно силен партньор и гарант за добрите ни отношения, за развитието ни по отношение на икономиката и сигурността, като член на НАТО.

Какво ще се случи в държавата след изборите зависи най-вече от гражданското общество, отбеляза още Балабанов и призова да бъде върната държавността и доверието в институциите, които са били изгубени по време на управлението на ГЕРБ.

За него Слави Трифонов е достоен лидер, който си спазва обещанията си. Партия "Има такъв народ" спази обещанията си, заяви Балабанов и допълни, че няма да влизат в договорки с ГЕРБ, БСП и ДПС и занапред.

Цялото интервю може да видите във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад