Станислав Балабанов, ИТН: Не виждам проблем с избора на управител на БНБ

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Не виждам проблем с избора на управител на БНБ, кандидатурата не е залегнала в коалиционното споразумение. Г-н Каримански е подготвен отдавна за този пост, той се представи пред всички политически формации, прие тежки два бюджета. Съвкупността на образа му показва, че може да бъде избран за гуверньор на БНБ, заяви в "Говори сега" депутатът от "Има такъв народ" Станислав Балабанов.

Той обяви, че от "Има такъв народ" очакват подкрепа от цялата зала и поясни, че никой не може да забрани да се гласува по съвест.

"Няма нужда да се срещаме с когото и да било. Тези срещи трябва да ги прави г-н Гюров, трябва да ни убеди в профеисоналните си качества. Запознати сме само с биографията на Андрей Гюров", допълни Станислав Балабанов и попита защо г-н Гюров е бил предложен в последния момент.

Станислав Балабанов беше категоричен, че от "Има такъв народ" вярват на всички коалиционни партньори.

"Трябва да има А отбор, който да променя, обединено мисля, че се справяме добре. Идеята на Василев и Петков е, че когато има вакантни постове се поставят на масата най-добрите кандидатури и се избира. Тези 100 дни бяха едни от най-тежките, проблемите са огромни - войната, ковид кризата, инфлацията, корупцията", добави Станислав Балабанов.

По думите му решенията са между лидерите на 4-те партии в коалицията.

Вижте целия разговор във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад