Светът скърби за Елизабет II. Какво следва? Какъв ще бъде новият крал Чарлз III - коментар на Мариана Хил и Максим Бехар

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

След Кралицата - светът скърби за Елизабет II. Какво следва? Какъв ще бъде новият крал Чарлз III - коментираме с Мариана Хил и Максим Бехар.

Много ме стопли вчерашното обръщение на крал Чарлз III към нацията, в което отправи послание към всички и даде обед, че ще продължи делото на мама. Не можем да кажем, че той е изненаден от загубата на майка си, но начина по който я понася е наистина достоен за една кралска особа, за което той се е подготвял 70 години. Той е най-подготвеният монарх, който сяда на този трон, коментира Мариана Хил.

Тя нарече покойната вече Елизабет II майка на нацията. "Армията от хора, които правят възможно това лице и излъчване да бъде видяно от поданиците, начина по който тя се облича, начина по който се усмихва, толкова финното и чувство за хумор, не съм виждала такъв човек", допълни Мариана Хил.

"Той е добър човек, струва ми се че е видял много, знае много. Живеем в различен свят и струва ми се, че и Чарлз и неговото семейство ще трябва много добре да лавират, защото британската преса е безмилостна, няма такава в Европа", допълни Максим Бехар. Според него крал Чарлз III ще се справи много добре в новата ситуация. 

 

Вижте разговора във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад