Световното първенство в Катар 2022: Какво ни очаква в ефира на БНТ

Предаване: 100% будни, 14.11.2022

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Първото зимно световно първенство по футбол в Катар започва съвсем скоро. А световното първенство е най-дългоочакваното събитие в света на футбола, което се провежда веднъж на четири години. Освен това то е и най-гледаното спортно събитие в света. 

Интересен факт е, че абсолютно всички съоръжения и стадиони за Мондиал 2022 са новоизградени. Скептиците се съмняваха, че е възможно Катар да приеме и организира форума на подобно място, както и да бъдат изградени стадиони при подобни условия.

Там не само ще се играе, но и ще се наблюдава футбол. Зрителите по трибуните също ще се чувстват комфортно. Но още по комфортно ще се чувстват зрителите на БНТ, защото на 20 ноември, ефирът на Българската национална телевизия ще бъде завладян от световното първенство по футбол в Катар 2022.

Нещо повече - БНТ ще предложи да има и "Трето полувреме". Преди и след всеки мач в позицията на водещи ще се редуват Илиян Енев и Иво Бързаков, а специално участие в студиото ще взима едно от най-популярните инфлуенсъри и лица, познати от телевизионния екран - Андреа Банда Банда.

Повече за програмата, която предлага националната телевизия, вижте от Илиян Енев и Андреа Банда Банда. 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад