Таско Ерменков: Изборните листи на БСП са подредени по най-демократичния начин

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

В момента областните конференции подреждат изборните листи след водача. Няма нищо особено в процедурата, случва се както винаги сме го правили. Това каза в “Денят започва с Георги Любенов” депутатът от левицата Таско Ерменков - водач на изборната листа на БСП в Разград.

Той беше категоричен, че натиск в този процес от страната на лидера на партията Корнелия Нинова няма. Членовете на Националния съвет и областните партийни съвети не са в “режим на строй се, пребой се, изпълни”.

“Това, което говорят недоволните, че не са попаднали в листите, е въпрос на лош вкус. Имаше достатъчно партийни форуми, на които да се изкажат мнения, становища, предложения, номинациите са направени от основните партийни организации, така че листите са подредени по най-демократичния начин”, заяви Ерменков.

По думите му БСП е единствената партия, която има програма за тези избори, представена на хората още преди две години. Борбата трябва да е на идеи, а не на личности, добави той.

“Без БСП няма как да се разгради сегашния модел и аз наблюдавам отстрани как всички се изхвърлят, че няма да се коалират и управляват с БСП. Всеки, който иска да разгради този модел и е реалист в политиката, е наясно, че без БСП това не може да стане”, подчерта Таско Ерменков.

Какво още коментира депутатът от левицата вижте във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад