Театър "Реплика" на 10 години

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Театър "Реплика" се намира в Националния студентски дом в София.
Предаването ни среща с Благой Бойчев и Милко Йовчев от независимата театрална формация. Те благодариха на своя домакин, затова че им дава сцена за изява.

"Получихме финансиране от националния фонд за култура, но пък много от свободните артисти не получиха никаква помощ и нямат възможност да практикуват професията" - сподели огорчението си Благой Бойчев. "На независимата сцена се правят много стойностни неща на съвременни теми".

одене по кръчмите" е най-новият спектакъл с участието на Благой Бойчев по новелата на Бойчо Бойчев. "Много грабващо заглавие за мен, време е да прекратим периода на мрачното безкръчмие и безтеатрие". - сподели Бойчо Бойчев.
"Това което ни скрепи толкова време е вярата в това, че всички заедно сме единомишленици и че искаме да правим изкуство, което вълнува". - допълни Бойчев по повод годишнината на театъра.

Милко Йовчев допълни, че обичта между тях е причината да са заедно вече 10 години. Неговият моноспектакъл "Списък на всички страхотни неща"  ще има премиера на 7 април т.г.