Температурите днес ще се повишат

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Днес ще е слънчево, с разкъсана висока облачност. Ще духа умерен, в североизточната половина от страната до силен вятър от запад-северозапад, който вечерта ще отслабне. Минимални температури между 5° и 10°, максимални - между 19° и 24°, в София - около 20°.

Над Черноморието ще е предимно слънчево, по северното крайбрежие с временни увеличения на облачността. Ще духа умерен, временно силен вятър. Максималните температури ще бъдат между 17° и 20°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще е предимно слънчево, с временни увеличения на облачността. Ще духа умерен, по билата и силен запад-северозападен вятър. Температурите ще се повишат и максималната на височина 1200 метра ще бъде около 13°, на 2000 метра - около 7°.

В събота времето ще бъде слънчево и топло, с максимални температури между 22° и 27°. В неделя преди обяд в Западна, а по-късно и в Централна и Източна България на много места ще има валежи, след обяд в отделни райони интензивни и значителни по количество, придружени с гръмотевици. Вятърът ще се ориентира от северозапад, ще се усили и с него ще нахлува студен въздух. В западните райони дневните температури значително ще се понижат. През нощта срещу понеделник валежите в цялата страна ще спрат, а в понеделник от запад на изток облачността бързо ще се разкъса и ще намалее до слънчево време. Ще е хладно, с максимални температури между 10° и 15°.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад