Ученички в 11-и клас създават шоколадови бонбони със сладко от рози без захар

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Розовото масло и розовата вода са суровина в козметиката, но се използват и в много други отрасли. Ще ви срещнем с няколко момичета, които са едва в 11-и клас, но вече са създали шоколадови бонбони без захар с рози. Те ще участват в предстоящото Европейско състезание за ученически фирми.

Вижте повече за любопитния бизнес на младите девойки в интервюто на Светлозара Лазарова с тях.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад