Валежи и понижение на температурите през следващите дни

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Днес температурите ще са малко по-високи от вчерашните. Над по-голяма част от страната ще бъде слънчево, преди обяд ще е мъгливо. Дневните температури ще се повишат до 21-26 градуса. Температурите са малко по-високи от обичайните.

Времето ще бъде доста динамично. Валежи се очакват вечерта.

В Югозападна България, в южните райони на Родопите и по Старопланинското било се очакват значителни превалявания. Валежи се очакват главно в Западна и Централна България, но е възможно и на изток.

Валежите във вторник количествата в Югозападна България и в южните райони на Родопите ще са предимно между 25 и 50 л/кв. м. Обикновено такива валежи активизират свлачища. По високите части на планините дъждът ще премине в сняг. До края на октомври не се очаква сняг в ниските части на страната.

През нощта срещу сряда облачността ще намалее и сряда и четвъртък ще бъде предимно слънчево и температурите отново навсякъде ще надхвърлят 20 градуса и ще достигнат до 25-26.

В събота се очакват отново валежи и ново понижение на температурите,но за кратко. След 28-ми октомври се очаква по-съществено захлаждане.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад