Веселин Маринов: Музиката е това, за което живея

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Свикнах с новия начин на живот и имам скромната надежда, че нещата ще се оправят, сподели в студиото на "Денят започва с Георги Любенов" любимецът на публиката - певецът Веселин Маринов.

"Много е трудно, защото идва есента, активният сезон, концертният живот, а залите са затворени - 30% са си 30%", обобщи той.

Успяхме да направим през лятото 7-8 концерта в летните театри с 50% публика, направи бърза равносметка певецът и добави, че "всичко това е един голям компромис".

"Започвам да разбирам, че това е моето ежедневие и трябва да се боря. Опитвам се да се срещам с повече хора, със спонсори, да правя записи, да запълвам времето си. Направих автобиографична книга, за която мисля, че вече ѝ е време", каза Маринов.

Той изрази надежда концертът му в "Платформа А6", макар и не така пищен, да се хареса на публиката. На 6,7 и 8 октомври изпълнителят ще представи последния си - 29-и поред, албум – "Легенда за любовта".

"Всичко, което правя, е свързано с любовта", призна Маринов.

На въпрос за неговото приятелство с Цветан Цветанов, който учредява партията "Републиканци за България", певецът заяви, че двамата никога не разговарят за политика.

"Аз пожелавам успех на Цветан, защото той е много почтен човек, много обича политиката и умее да раздава сърцето си за това, в което вярва", заяви Маринов.

По думите му е бил ухажван от различни партийни централи с предложение да се включи в политиката, но винаги е отказвал.

"Защото музиката е това, за което живея, музиката осмисля живота ми", категоричен беше певецът.

 

Целия разговор с Веселин Маринов вижте във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад