Все по-топло, но променливо време и в близките дни

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

В четвъртък преди обяд ще бъде предимно слънчево, но след обяд отново  на много места ще има валежи,  по-интензивни, придружени от гръмотевици и с условия за градушки главно в  планинските райони.  Ще духа  умерен западен, по Черноморието– южен вятър. 

Минималните температури ще бъдат между 11° и 16°, в София - около 11°, а максималните – от 23° до 28°, в София - около 23°, на морския бряг - от 23° до 26°. Температурата на морската вода е 18°-19°. Вълнението на морето ще бъде слабо.

Преди обяд в планините ще бъде предимно слънчево, но след обяд и там  на много места ще има  временно интензивни валежи и гръмотевици. В района на Централна Стара планина и в Родопите има условия и за градушки. Ще духа умерен югозападен, по билата -  силен западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 17°, на 2000 метра - около 11°.

В петък и през почивните дни максималните температури ще продължат да се повишават и  ще надхвърлят 30°.  Ще преобладава слънчево време, в следобедните часове с валежи и гръмотевици, на повече места в страната в неделя.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад