Всяка загуба на любим човек е непрежалима: 2 години от смъртта на полицаите, пометени от автобус в Бургас

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Навършват се две години от смъртта на двамата полицаи от Бургас, които бяха пометени от автобус с нелегални мигранти, в опит да го спрат. Делото за смъртта на двамата полицаи все още не е приключило. Паметта на Атанас Градев и Йордан Илиев ще бъде почетена с церемония и с благотворителна инициатива, която е инициирана от семейството на полицай Градев.

"Решихме заедно, че едно паметно пешеходно шествие е добра идея. Няма да се спира движението на автомобилите. Събират се полицейски служители и граждани на Бургас, за да почетат паметта по най-достойния начин", каза в "Денят започва в неделя" Милена Шаркова от фондация "Емил Шарков".

Благотворителната кауза ще е в полза на семейства на загинали и починали служители на МВР.

"Този инцидент стана преди аз да загубя своя съпруг. Всяка една загуба на любим човек - тя е непрежалима", каза Стефани Тасева, която също е част от фондация "Емил Шарков".

Вярвам, че заедно сме по-силни и ще се справим с тази болка, допълни тя. Илияна Атанасова подкрепя каузата и също е част от фонацията, защото смята, че по този начин си дават сила и кураж да бъдат заедно.

"Колкото и голяма да е моята лична загуба, толкова споделям чувствата и всички емоции заедно с останалите майки и дечица".

Когато мъката е споделена може да бъде понесена по-лесно, каза на финала на разговора Милена Шаркова.

Вижте повече в прякото включване на Давид Сукнаров

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад